Special Puding za Cheesecake
Broj proizvoda:
170006303
8,99 kn
Sadržaj:
250
Proizvođač: Dr. Oetker
EAN: 5997381363037
Težina: 75 g
Dostupno, rok dostave za 3-5 dana
Informacije o proizvodu "Special Puding za Cheesecake "
Dr. Oetker Special Pudinzi posebno su osmišljeni za tradicionalne recepte u kojima je glavni sastojak puding, zadržavajući pritom nadaleko poznat okus vrhunskog Dr. Oetker pudinga.
RECEPT CHEESECAKE
Podloga od keksa: 70 g margarina/maslaca i 200 g mljevenih keksa
Cheesecake puding krema: 1 pakiranje Special pudinga za Cheesecake (75g), 80 g šećera, 550 ml mlijeka i 200 g kremastog sira.
PRIPREMA:
Za podlogu:
Otopite maslac, dodajte mljevene kekse i miješajte dok ne dobijete homogenu smjesu. Utisnite smjesu za podlogu u kalup za torte (23-24 cm) i ostavite u hladnjaku dok pripremate kremu.
Za kremu/tortu:
1. Sadržaj vrećice pomiješajte s 100 ml mlijeka i 80 g šećera.
Torta od sira (eng. Cheesecake) jedna je od najpopularnijih slastica. Dr. Oetker Special puding za cheesecake s okusom bijele čokolade omogućava jednostavnu i laku pripremu nadjeva za cijelu tortu.
Prašak za puding s okusom bijele čokolade
Potrebno: 1 vrećica praška za Special puding, 800 ml mlijeka, 80 g šećera
Potrebno: 1 vrećica praška za Special puding, 800 ml mlijeka, 80 g šećera
Priprema: Sadržaj vrećice pomiješajte s 100 ml mlijeka i šećera. Ostatak mlijeka zakuhajte, maknite s vatre i umiješajte smjesu. Vratite na štednjak, neprestano miješajući kuhajte 2-3 minute.
RECEPT CHEESECAKE
Podloga od keksa: 70 g margarina/maslaca i 200 g mljevenih keksa
Cheesecake puding krema: 1 pakiranje Special pudinga za Cheesecake (75g), 80 g šećera, 550 ml mlijeka i 200 g kremastog sira.
PRIPREMA:
Za podlogu:
Otopite maslac, dodajte mljevene kekse i miješajte dok ne dobijete homogenu smjesu. Utisnite smjesu za podlogu u kalup za torte (23-24 cm) i ostavite u hladnjaku dok pripremate kremu.
Za kremu/tortu:
1. Sadržaj vrećice pomiješajte s 100 ml mlijeka i 80 g šećera.
2. Mlijeko (400 ml) zakuhajte.
3. Maknite mlijeko s vatre i umiješajte smjesu (puding prah-šećer-mlijeko).
4. Vratite na štednjak i neprestano miješajući kuhajte još 2-3 minute.
5. Odmaknite s vatre i ostavite puding da se ohladi (mora ostati u tekućem stanju).
6. Kremasti sir i ostatak mlijeka (50 ml) izmješajte električnim mikserom dok ne postanu pjenasti.
7. Izmješajte električnim mikserom ohlađeni puding i smjesu na niskoj brzini sa sirom dok puding krema ne postane homogena.
8. Kremu prelijte preko podloge od keksa i poravnajte.
9. Tortu ostavite u hladnjaku preko noći.
https://www.oetker.hr/hr-hr/nasi-proizvodi/special-puding/special-puding-za-cheesecake