Special Puding za mađaricu
Broj proizvoda:
170006064
8,69 kn
Sadržaj:
250
Proizvođač: Dr. Oetker
EAN: 5997381360647
Težina: 100 g
Dostupno, rok dostave za 3-5 dana
Informacije o proizvodu "Special Puding za mađaricu "
Dr. Oetker Special Pudinzi posebno su osmišljeni za tradicionalne recepte u kojima je glavni sastojak puding, zadržavajući pritom nadaleko poznat okus vrhunskog Dr. Oetker pudinga.
Posebni trenutci ne mogu proći bez mađarica. Dr. Oetker Special puding za mađarice s okusom čokolade pruža posebno bogatu i pjenastu teksturu prilagođenu za kremu za kolače te u samo nekoliko jednostavnih koraka napravite ovu ukusnu slasticu.
Prašak za puding za mađaricu
Potrebno: 1 vrećica praška za Special puding, 1 l (1000 ml) mlijeka, 100 g šećera
RECEPT MAĐARICA
Tijesto/kore: 6 kora za mađarice (20x30 cm).
Čokoladna puding krema: 1 pakiranje Special pudinga za mađaricu (100g), 100 g šećera, 1 l mlijeka.
Čokoladna glazura: 100 g čokolade za kuhanje, 80 g maslaca/margarina, 2 žlice mlijeka (oko 30ml)
PRIPREMA:
Za kremu/kolač:
1. Sadržaj vrećice promiješajte sa 200 ml hladnog mlijeka i 100 g šećera.
2. Ostatak mlijeka (800 ml) zakuhajte
3. Maknite mlijeko s vatre i polako umiješajte smjesu (puding prah-šećer-mlijeko).
4. Vratite na štednjak i neprestano miješajući kuhajte 2-3 minute.
5. Kada se puding krema malo ohladi (mora ostati u tekućem stanju) podijelite ju na jednake dijelove u 5 manjih posuda.
Potrebno: 1 vrećica praška za Special puding, 1 l (1000 ml) mlijeka, 100 g šećera
RECEPT MAĐARICA
Tijesto/kore: 6 kora za mađarice (20x30 cm).
Čokoladna puding krema: 1 pakiranje Special pudinga za mađaricu (100g), 100 g šećera, 1 l mlijeka.
Čokoladna glazura: 100 g čokolade za kuhanje, 80 g maslaca/margarina, 2 žlice mlijeka (oko 30ml)
PRIPREMA:
Za kremu/kolač:
1. Sadržaj vrećice promiješajte sa 200 ml hladnog mlijeka i 100 g šećera.
2. Ostatak mlijeka (800 ml) zakuhajte
3. Maknite mlijeko s vatre i polako umiješajte smjesu (puding prah-šećer-mlijeko).
4. Vratite na štednjak i neprestano miješajući kuhajte 2-3 minute.
5. Kada se puding krema malo ohladi (mora ostati u tekućem stanju) podijelite ju na jednake dijelove u 5 manjih posuda.
6. Premažite svaku koru puding kremom iz jedne posude. Završite korom.
Za glazuru:
Čokoladu i maslac rastopite u mikrovalnoj pećnici (1 minuta na 800 W) i dobro izmješajte s 2 žlice mlijeka. Kolač lagano pritisnite i prekrijte ga glazurom. Ostavite kolač da odstoji preko noći. Ako je puding previše tekući, stavite kolač u hladnjak.
Čokoladu i maslac rastopite u mikrovalnoj pećnici (1 minuta na 800 W) i dobro izmješajte s 2 žlice mlijeka. Kolač lagano pritisnite i prekrijte ga glazurom. Ostavite kolač da odstoji preko noći. Ako je puding previše tekući, stavite kolač u hladnjak.
https://www.oetker.hr/hr-hr/nasi-proizvodi/special-puding/special-puding-za-madaricu